Prinsenhof culinair

Stijlvol genieten

In het monumentale pand van Hotel Prinsenhof bevinden zich naast luxe hotelkamers ook twee restaurantconcepten met ieder een verschillende gastronomische beleving.

Voor een avondvullend programma bent u welkom in het fine dining Restaurant Nassau, met uitzicht over de monumentale Prinsentuin. In de brasserie, met aangrenzend terras op de binnenplaats, kunt u onder meer ontbijten, genieten van een informele lunch of afternoon tea, feestelijk borrelen en dineren.

Brasserie

In de brasserie ligt de oorsprong van het Prinsenhofcomplex. De Broeders van het Gemene Leven bouwden hier in 1436 hun toen nog kleine verblijf uit tot een heuse fraterkerk. Daarmee is de brasserie het centrum van Prinsenhof, en dat voelt u.

BRASSERIE

Fine Dining

Restaurant Nassau

In de meer rustieke zijvleugel van Prinsenhof kunt u culinair genieten op hoog niveau. De keuken van Restaurant Nassau staat onder leiding van chef-kok Christian de Vries en souschef Dion te Velde. Restaurant Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids en restaurantgids Lekker.

Sommelier Ronald Aikes heeft de leiding over het restaurant en doet er  alles aan om u een mooie avond te bezorgen.

RESTAURANT NASSAU