The Most Wonderful Time of the Year

Vier de Feestdagen bij Prinsenhof

Prinsenhof Groningen is dé plek bij uitstek om samen met uw dierbaren de feestdagen te vieren. In een unieke omgeving, van extra kerstsfeer voorzien, ontvangen wij u en uw gasten in één van onze historische ruimtes.

In de Brasserie serveren wij tussen 12.00 – 15.00 uur op beide kerstdagen een luxe kerstbrunch. Daarnaast kunt u à la carte lunchen en dineren zoals u van ons gewend bent.

In fine dining restaurant Nassau kunt u uitgebreid op hoog niveau van een gastronomisch menu genieten. Speciaal voor de feestdagen hebben chef-kok Christian de Vries en keukenchef Dion te Velde een 7-gangen Experience Menu samengesteld. Indien gewenst is dit menu uit te breiden met een selectie kazen.

Daarnaast serveren wij in restaurant Nassau op eerste kerstdag een 4-gangen kerstlunch inclusief ontvangst met Champagne, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises toe.

Begin december worden de menukaarten op deze pagina geplaatst.

Brasserie

brunch, lunch en diner

Op beide kerstdagen serveren wij in de monumentale kloosterkerk tussen 12.00 - 15.00 uur een luxe kerstbrunch, inclusief een welkomstglas Cava of non-alcoholisch alternatief, onbeperkt jus d'orange, koffie en thee. Ontvangst is mogelijk tot en met 13.00 uur.

Kerstbrunch - € 52,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar - € 26,25 per kind

U kunt natuurlijk ook reserveren voor de lunch van onze reguliere lunchkaart. Deze serveren wij echter niet in de Brasserie, maar in één van onze stijlvolle ruimtes.

Voor het à la carte diner in de Brasserie ontvangen wij u graag vanaf 17.30 uur.

RESERVEER

Restaurant Nassau

gastronomische lunch en diner

Tijdens de kerstdagen serveren wij in fine dining restaurant Nassau op kerstavond, eerste en tweede kerstdag (zondag tot en met dinsdag) een speciaal 7-gangen Experience Menu. Indien gewenst is dit menu uit te breiden met een selectie kazen. Wij ontvangen u graag tussen 18.30 – 19.30 uur.

7-gangen Kerst Experience Menu – € 105,00 per persoon.
8-gangen Kerst Experience Menu – € 122,00 per persoon.

Op eerste kerstdag serveren wij een 4-gangen kerstlunch inclusief ontvangst met een glas Champagne, tafelwater en koffie/thee met huisgemaakte friandises toe. Wij ontvangen u graag tussen 12.00 – 12.30 uur. De lunch duurt tot uiterlijk 15.30 uur.

4-gangen kerstlunch – € 92,50 per persoon

Op uw verzoek kan sommelier Ronald Aikes-van Dijk uw menu begeleiden met bijpassende wijnen uit onze geprezen selectie topwijnen.

RESERVEER