Hotel prinsenhof

Feestdagen 2019

Kerst

The most wonderful time of the year

Hotel Prinsenhof Groningen is dé plek bij uitstek om samen met uw dierbaren de Feestdagen te vieren. In een unieke omgeving, van extra Kerst-sfeer voorzien, ontvangen wij u en uw gasten in één van onze historische ruimtes.

In Brasserie Grand Café kunt u borrelen en dineren zoals u van ons gewend bent. In de Prinsenzaal serveren wij de lunch van de Grand Café kaart en op beide Kerstdagen serveren wij vanaf 11.30 uur een luxe Kerstbrunch inclusief welkomstdrankje, koffie en thee.

In fine-dining Restaurant Alacarte kunt u uitgebreid en op hoog niveau van een gastronomisch menu genieten. Speciaal voor de feestdagen heeft chefkok Christian de Vries een 6-gangen “Experience Menu” samengesteld.

In Restaurant Alacarte serveren wij op Eerste Kerstdag tevens een 3-gangen Kerstlunch inclusief ontvangst met Champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffieservies.

Brasserie Grand Café

Brunch, lunch en diner

In het Grand Café serveren wij op 1e en 2e Kerstdag een uitgebreide brunch. Wij ontvangen u tussen 11.30 en 12.30 uur (niet later dan 12.30 uur) en verwelkomen u met een feestelijk glas Cava of een alcoholvrij alternatief. De koffie en thee is inbegrepen.
U kunt ook reserveren voor de lunch en het diner. We serveren, zoals u van ons gewend bent, gerechten van de reguliere Grand Café kaart. De lunch serveren wij op beide Kerstdagen in de Prinsenzaal.

BRUNCHLUNCHDINER

De brunch op Eerste Kerstdag is uitverkocht.

Fine-Dining Restaurant Alacarte

Lunch en diner

Tijdens de feestdagen serveren wij in fine-dining Restaurant Alacarte van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 december een speciaal 6- of 7-gangen "Experience Menu".

Op Eerste Kerstdag serveren wij tevens voor de lunch een 3-gangen "Experience Menu" inclusief ontvangst met Champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffieservies. Wij ontvangen u graag tussen 12.00 - 12.30 uur. De lunch duurt tot uiterlijk 15.00 uur.

KERSTLUNCHKERSTDINER

Het diner in Restaurant Alacarte is op Eerste Kerstdag uitverkocht. Voor de lunch op Eerste Kerstdag en het diner op Tweede Kerstdag is nog beperkte beschikbaarheid.