KERST

The most wonderful time of the year

Uitgebreid tafelen

Lunch - High Tea - Diner

Hotel Prinsenhof Groningen is dé plek bij uitstek om samen met uw dierbaren de Feestdagen te vieren. In een unieke omgeving, van extra Kerstsfeer voorzien, ontvangen wij u en uw gasten in één van onze historische ruimtes.

In Brasserie Grand Café kunt u tijdens de Feestdagen lunchen en dineren zoals u van ons gewend bent.

Daarnaast serveren wij op beide Kerstdagen een luxe 2-gangen Kerstlunch. Helaas serveren wij vanwege de coronamaatregelen dit jaar geen traditioneel brunchbuffet.

In fine-dining Restaurant Nassau kunt u uitgebreid en op hoog niveau van een gastronomisch menu genieten. Speciaal voor de feestdagen heeft chefkok Christian de Vries een 8-gangen “Experience Menu” samengesteld. Eventueel is dit menu nog uit te breiden met een selectie bijzondere kazen.

In Restaurant Nassau serveren wij op Eerste Kerstdag tevens een 3-gangen Kerstlunch inclusief ontvangst met Champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffieservies.

Brasserie Grand Café

Lunch, high tea, borrel en diner

Op beide Kerstdagen kunt u vanaf 12.00 reserveren voor de lunch. Reserveren is mogelijk tot en met 13.00. Ook bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom voor de high tea.

U kunt voor de lunch een keuze maken van de reguliere dagkaart. En speciaal voor de Kerstdagen hebben wij ook een luxe 2-gangen lunchmenu samengesteld inclusief ontvangst met een glas bubbels met amuse en afsluiting met koffie of thee met friandises uit de eigen patisserie.

Voor het diner is reserveren mogelijk vanaf 17.30 uur.

LUNCHMENU2-GANGEN KERSTLUNCHDINERMENURESERVEER

Restaurant Nassau

Fine-dining lunch en diner

Tijdens de feestdagen serveren wij in fine-dining Restaurant Nassau van dinsdag 22 tot en met zondag 27 december een speciaal 8-gangen "Experience Menu".

Op Eerste Kerstdag serveren wij tevens voor de lunch een 3-gangen "Experience Menu" inclusief ontvangst met Champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffieservies. Wij ontvangen u graag tussen 12.00 - 12.30 uur. De lunch zal tot uiterlijk 15.00 uur duren.

KERSTLUNCHKERSTDINERRESERVEER

HET KERSTMENU VAN RESTAURANT NASSAU IS NOG IN ONTWIKKELING. ZODRA HET MENU DEFINITIEF IS VORMGEGEVEN ZAL HET HIER TE VINDEN ZIJN.