Jullie Huwelijksdag

in romantische sfeer

een onvergetelijke dag

in een bijzondere omgeving

Bij Prinsenhof trouwt u op een van de mooiste en meest fotogenieke locaties in Groningen. Gelegen tussen de Prinsentuin en het Martinikerkhof heeft Prinsenhof een ruimtelijke ambiance in het midden van de stad. Modern en klassiek; Het team van Prinsenhof biedt u en uw gasten een complete beleving.

Het monumentale pand kent een geschiedenis als trouwlocatie die teruggaat naar 1659. In dit jaar vond het eerste en enige vorstelijke huwelijk in Groningen plaats. Huidig Prinsenhof ademt deze rijke geschiedenis nog steeds en is een uniek decor voor de eerste dag van jullie gehuwde leven samen.

Culinair dineren

Fotogenieke Prinsentuin

Denk hierbij aan een feestelijke receptie met aansluitend een intiem diner in Restaurant Nassau. En maak gebruik van de sprookjesachtige Prinsentuin met een toost op het terras aan de achterzijde. U kunt de huwelijksceremonie laten plaatsvinden in de Prinsenzaal. Maak uw dag compleet met een romantische overnachting bij Prinsenhof met de keuze uit verschillende luxe kamers en suites.

Monumentale entourage

Persoonlijke aandacht

Onder begeleiding van een persoonlijke adviseur biedt Prinsenhof voor ieder bruidspaar een unieke belevenis. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen voor een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen.

INFORMATIE AANVRAGENRUIMTES