Hotel prinsenhof

Overnachten in luxe

scroll

Historische omgeving

In het centrum van Groningen

Mede dankzij haar royale historie overnacht u bij Prinsenhof in een unieke omgeving. Het hotel beschikt over 34 verschillende kamers, waaronder 6 Junior Suites, een Loft en een Royal Suite. Op uw verzoek kunt u het verblijf combineren met een culinaire beleving in Restaurant Nassau, of een lunch of diner in de brasserie.

De 34 kamers en suites zijn modern, sfeervol en met persoonlijke aandacht ingericht. Klassieke elementen van vroeger vindt u op verschillende wijzen terug. Zo verblijft u onder eeuwenoude balkenplafonds, en geeft de oude Gardepoort toegang tot twee suites. Daarbij heeft u mogelijk uitzicht op de Martinitoren of op de monumentale Prinsentuin.

34 unieke kamers

royale voorzieningen

Historische details gecombineerd met modern comfort en design, maken de authentieke kamers en suites van Prinsenhof compleet. Wat de grootte of indeling van uw kamer ook is, er is voldoende ruimte om maximaal te ontspannen. Centraal staan de bedden met uitmuntende boxsprings van Serta, ganzendonzen kussens en dekbedden met Italiaans beddengoed, die u verzekeren van een rustgevende nacht. De badkamers zijn voorzien van een ruime regendouche. In de Loft Suite is een dubbele regendouche aanwezig, en de overige suites zijn extra voorzien van een ligbad. In enkele kamers is de badvoorziening gelegen op een entresol, welke een extra karakteristieke ervaring met zich mee brengt. Prinsenhof biedt in alle kamers luxe badproducten van Molton Brown aan en gebruik van de minibar is kosteloos.

KAMERSSUITES

twee hoogwaardige restaurants

Culinair genieten

In het monumentale pand bevinden zich naast luxe hotelkamers ook twee restaurantconcepten met ieder een verschillende gastronomische beleving. Voor een avondvullend programma bent u welkom in het fine dining Restaurant Nassau, met uitzicht over de monumentale Prinsentuin. Bij de brasserie met aangrenzend terras op de binnenplaats, kunt u onder meer ontbijten, een informele lunch genieten, feestelijk borrelen en dineren.

Reserveer een arrangement en combineer een luxe verblijf met een culinaire belevenis.

ARRANGEMENTENRESTAURANTSGALERIJ