Fine-Dining

Restaurant Nassau

Restaurant Nassau

Verfijning & Klasse

In de meer rustieke zijvleugel van Prinsenhof kunt u culinair genieten op hoog niveau. De keuken van Nassau staat onder leiding van chef-kok Christian de Vries. Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids en Lekker.

Naast de à la carte kaart serveren we ook een 3- tot 9-gangen verrassingsmenu met respect voor de seizoenen.

Uw menu kan worden onderstreept door de begeleidende wijnen uit de wereldse wijncollectie van Prinsenhof.

Maître-sommelier Ronald Aikes heeft de leiding over het restaurant en doet er alles aan om u een mooie avond te bezorgen.

Zomersluiting: Restaurant Nassau is gesloten van dinsdag 21 juli tot en met zaterdag 22 augustus (5 aaneengesloten weken).

Gezien de omstandigheden serveren wij momenteel alleen het ‘Experience Menu’, waarbij het mogelijk is om te kiezen vanaf een 4-gangen (50,-) menu tot en met een 9-gangen (85,-) menu.  

ARRANGEMENTENEXPERIENCE MENUOPENINGSTIJDEN