Prinsenhof Arrangementen

Luxe overnachten en Culinair genieten

Brasserie Grand Café

Culinair Arrangement

Centraal gelegen in het monumentale pand van Hotel Prinsenhof, bevindt zich het Grand Café. In deze voormalige fraterkerk uit 1436 schenken wij een heerlijk glas Cava voordat u aan tafel plaatsneemt. Een bijzondere avond in het centrum van Groningen afsluiten met een overnachting in luxe. Wat wilt u nog meer? Het Culinair arrangement kunt u toevoegen aan uw gereserveerde hotelkamer en bestaat uit:
- Ontvangst met een glas Cava
- 3-gangen Chef’s menu in Brasserie Grand Café (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs per persoon - 54,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal.

Restaurant Nassau

Fine Dining Experience

Slapen als een prins, genieten als een vorst. In de voormalige prinselijke slaapvertrekken met uitzicht op de monumentale Prinsentuin dineert u op één van de mooiste plekken van Groningen. In Restaurant Nassau beleeft u een unieke fine dining experience. De Prinsenhof Fine Dining Experience kunt u toevoegen aan uw gereserveerde hotelkamer en bestaat uit:
- Ontvangst met een glas Champagne, Ruinart Brut
- 5-gangen "Experience Menu" in Restaurant Nassau (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs per persoon - 79,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal. Op zon- en maandag en tijdens de zomersluiting (21 juli - 25 augustus) is Restaurant Nassau gesloten. De Fine-Dining Experience is dan niet te reserveren. In het geval dat er op een openingsdag geen tafels meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.

Restaurant Nassau

Fine Dining Experience Compleet

Wilt u echt compleet en op hoog niveau genieten van alles wat Hotel Prinsenhof Groningen te bieden heeft? Een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant Nassau met alles er op en er aan én overnachten in een unieke kamer met een prachtig uitzicht? Boek dan de Prinsenhof Fine Dining Experience Compleet. U zult versteld staan. De Prinsenhof Fine Dining Experience Compleet kunt u toevoegen aan uw gereserveerde hotelkamer en bestaat uit:
- Ontvangst met een glas Champagne, Ruinart Brut
- 6-gangen “Experience menu” in Restaurant Nassau
- Inclusief bijpassende wijnen en tafelwater
- Inclusief afsluiting met koffie, thee en friandises
- Uitgebreid ontbijtbuffet.

Prijs per persoon - 134,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal. Op zon- en maandag en tijdens de zomersluiting (21 juli - 25 augustus) is Restaurant Nassau gesloten. De Fine-Dining Experience Compleet is dan niet te reserveren. In het geval dat er op een openingsdag geen tafels meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.