Luxe overnachten

Culinair genieten

Brasserie Grand Café

Culinair Arrangement

Centraal gelegen in het monumentale pand van Hotel Prinsenhof, bevindt zich het Grand Café. In deze voormalige fraterkerk uit 1436 schenken wij een heerlijk glas Cava voordat u aan tafel plaatsneemt. Een bijzondere avond in het centrum van Groningen afsluiten met een overnachting in luxe. Wat wilt u nog meer? Het Culinair arrangement bestaat naast uw gereserveerde hotelkamer uit:
- Ontvangst met een glas Cava
- 3-gangen Chef’s menu in Brasserie Grand Café (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs per persoon - 54,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal.

Reserveer

Restaurant Alacarte

Fine Dining Experience

Slapen als een prins, genieten als een vorst. In de voormalige prinselijke slaapvertrekken met uitzicht op de monumentale Prinsentuin dineert u op één van de mooiste plekken van Groningen. In Restaurant Alacarte beleeft u een unieke fine dining experience. De Prinsenhof Fine Dining Experience bestaat naast uw gereserveerde kamer uit:
- Ontvangst met een glas Champagne, Ruinart Brut
- 5-gangen "Experience Menu" in Restaurant Alacarte (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs per persoon - 79,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal. Op zon- en maandag is Restaurant Alacarte gesloten en is dit arrangement niet te reserveren. In het geval dat op een openingsdag er geen tafel meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.

Reserveer

Restaurant Alacarte

Fine Dining Experience Compleet

Wilt u echt compleet en op hoog niveau genieten van alles wat Hotel Prinsenhof Groningen te bieden heeft? Een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant Alacarte met alles er op en er aan én overnachten in een unieke kamer met een prachtig uitzicht? Boek dan de Prinsenhof Fine Dining Experience Compleet. U zult versteld staan. De Prinsenhof Fine Dining Experience Compleet bestaat naast uw gereserveerde kamer uit:
- Ontvangst met een glas Champagne, Ruinart Brut
- 6-gangen “Experience menu” in Restaurant Alacarte
- Inclusief bijpassende wijnen en tafelwater
- Inclusief afsluiting met koffie, thee en friandises
- Uitgebreid ontbijtbuffet.

Prijs per persoon - 134,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal. Op zon- en maandag is Restaurant Alacarte gesloten en is dit arrangement niet te reserveren. In het geval dat er op een openingsdag geen tafel meer beschikbaar is, nemen wij contact met u op.

Reserveer