Prinsenhof Arrangementen

Luxe overnachten en Culinair genieten

Prinsenhof Verwenarrangement

Luxe overnachten en Culinair genieten in een veilige omgeving

Bent u er aan toe om er de komende twee weken echt alweer even uit te gaan en culinair te genieten? Wij zijn weer klaar om hotelgasten te verwelkomen en leggen u graag in de watten met een heerlijk Verwenarrangement.

Vanaf donderdag 14 mei kunt u elke donderdag, vrijdag en zaterdag een Verwenarrangement reserveren. U kunt een kamertype naar keuze reserveren en het Verwenarrangement toevoegen aan uw reservering. Het Verwenarrangement bestaat uit:

- Een glas Champagne, Ruinart Brut
- Een 4-gangen Prinsenhof menu
- Afsluiting met koffie, thee en friandises uit de eigen Patisserie
- Uitgebreid ontbijt, geserveerd op etagère

Prijs per persoon - 79,- (exclusief overnachting)

Het Verwenarrangement is ons enige aanbod nu, verantwoord en veilig en op een kwaliteitsniveau dat u gewend bent van ons. Vanzelfsprekend hebben wij maatregelen getroffen, zodat wij u veilig kunnen ontvangen.

RESERVEERVEILIGHEIDSMAATREGELEN

Brasserie Grand Café

Culinair Arrangement

Dit arrangement is vooralsnog niet te reserveren.

Centraal gelegen in het monumentale pand van Hotel Prinsenhof, bevindt zich het Grand Café. In deze voormalige fraterkerk uit 1436 schenken wij een heerlijk glas Cava voordat u aan tafel plaatsneemt. Een bijzondere avond in het centrum van Groningen afsluiten met een overnachting in luxe. Wat wilt u nog meer? Het Culinair arrangement kunt u toevoegen aan uw gereserveerde hotelkamer en bestaat uit:
- Ontvangst met een glas Cava
- 3-gangen Chef’s menu in Brasserie Grand Café (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs per persoon - 54,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal.

Restaurant Nassau

Fine Dining Experience

Dit arrangement is vooralsnog niet te reserveren.

Slapen als een prins, genieten als een vorst. In de voormalige prinselijke slaapvertrekken met uitzicht op de monumentale Prinsentuin dineert u op één van de mooiste plekken van Groningen. In Restaurant Nassau beleeft u een unieke fine dining experience. De Prinsenhof Fine Dining Experience kunt u toevoegen aan uw gereserveerde hotelkamer en bestaat uit:
- Ontvangst met een glas Champagne, Ruinart Brut
- 5-gangen "Experience Menu" in Restaurant Nassau (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs per persoon - 79,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal. Op zon- en maandag en van dinsdag 21 juli tot en met zaterdag 22 augustus 2020 is Restaurant Nassau gesloten. De Fine-Dining Experience is dan niet te reserveren. In het geval dat er op een openingsdag geen tafels meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.

Restaurant Nassau

Fine Dining Experience Compleet

Dit arrangement is vooralsnog niet te reserveren.

Wilt u echt compleet en op hoog niveau genieten van alles wat Hotel Prinsenhof Groningen te bieden heeft? Een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant Nassau met alles er op en er aan én overnachten in een unieke kamer met een prachtig uitzicht? Boek dan de Prinsenhof Fine Dining Experience Compleet. U zult versteld staan. De Prinsenhof Fine Dining Experience Compleet kunt u toevoegen aan uw gereserveerde hotelkamer en bestaat uit:
- Ontvangst met een glas Champagne, Ruinart Brut
- 6-gangen “Experience menu” in Restaurant Nassau
- Inclusief bijpassende wijnen en tafelwater
- Inclusief afsluiting met koffie, thee en friandises
- Uitgebreid ontbijtbuffet.

Prijs per persoon - 134,-

Dit arrangement is bij te boeken bij uw online reservering of in de Service Portal. Op zon- en maandag en van dinsdag 21 juli tot en met zaterdag 22 augustus 2020 is Restaurant Nassau gesloten. De Fine-Dining Experience Compleet is dan niet te reserveren. In het geval dat er op een openingsdag geen tafels meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.