Prinsenhof Arrangementen

Luxe overnachten en Culinair genieten

Brasserie

Culinair Arrangement

Centraal gelegen in het monumentale pand van Hotel Prinsenhof vindt u onze brasserie. In deze voormalige fraterkerk uit 1436 schenken wij een heerlijk glas Cava voordat u aan tafel plaatsneemt. Een bijzondere avond in het centrum van Groningen afsluiten met een overnachting in een van onze luxe kamers of suites. Wat wilt u nog meer?
- Overnachting in een luxe kamer of suite
- Ontvangst met een glas Cava
- 3-gangen Chef’s menu in Brasserie Prinsenhof (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Restaurant Nassau

Fine Dining Experience

Slapen als een prins, genieten als een vorst. In de voormalige prinselijke slaapvertrekken met uitzicht op de monumentale Prinsentuin dineert u op één van de mooiste plekken van Groningen. In Restaurant Nassau beleeft u een unieke fine dining experience. De Fine Dining Experience bestaat uit:
- Overnachting in een luxe kamer of suite
- Ontvangst met een glas Dominique Person, Champagne, Blanc de Blancs
- 5-gangen "Experience Menu" in Restaurant Nassau (excl. dranken)
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Op zon- en maandag en tijdens de winter- en zomersluiting is Restaurant Nassau gesloten. Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. De Fine Dining Experience is alleen te reserveren op openingsdagen. In het geval dat er op een openingsdag geen tafels meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.

Restaurant Nassau

Fine Dining Experience Compleet

Wilt u echt compleet en op hoog niveau genieten van alles wat Hotel Prinsenhof Groningen te bieden heeft? Een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant Nassau met alles er op en er aan én overnachten in een unieke kamer met een prachtig uitzicht? Boek dan de Fine Dining Experience Compleet. U zult versteld staan. De Fine Dining Experience Compleet bestaat uit:
- Overnachting in een luxe kamer of suite
- Ontvangst met een glas Dominique Person, Champagne, Blanc de Blancs
- 7-gangen “Experience menu” in Restaurant Nassau
- Inclusief bijpassende wijnen en tafelwater
- Inclusief afsluiting met koffie, thee en friandises
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Op zon- en maandag en tijdens de winter- en zomersluiting is Restaurant Nassau gesloten. Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u graag naar onze contactpagina. Fine Dining Experience is alleen te reserveren op openingsdagen. In het geval dat er op een openingsdag geen tafels meer beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op.