Restaurantmanager Jeroen Bekkenkamp heeft de leiding over het restaurant en doet er alles aan om u een mooie avond te bezorgen.
Uw menu kan worden onderstreept door de begeleidende wijnen uit de wereldse wijncollectie van Prinsenhof.
Fine dining restaurant Nassau is gesitueerd in de oude slaapvertrekken van de Prins van Nassau. Met uitzicht over de monumentale Prinsentuin dineert u in een luxe ambiance.
Wij zijn trots op waar wij vandaan komen, de grond waar we op staan. Het noorden van Nederland heeft zoveel te bieden. Chef Christian de Vries, keukenchef Dion te Velde en het team werken graag met producten uit de eigen regio.
Het verhaal van de boer, de visser, de jager en de kweker inspireert ons. En dit vertaalt zich in de duurzame producten die wij kiezen voor de gerechten die wij met veel aandacht voor u maken.
Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids, Gault&Millau en Lekker.
Naast de à la carte kaart serveren we ook een 5- tot 7-gangen Experience menu met respect voor de seizoenen.
Restaurantmanager Jeroen Bekkenkamp heeft de leiding over het restaurant en doet er alles aan om u een mooie avond te bezorgen.
Uw menu kan worden onderstreept door de begeleidende wijnen uit de wereldse wijncollectie van Prinsenhof.