Van vergadering tot intieme bruiloft

Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten biedt Prinsenhof Groningen tal van mogelijkheden en arrangementen. Dat kan voor kleine gezelschappen en grote groepen tot 200 personen in 1 ruimte. Een besloten borrel, een vergadering of training, een besloten lunch of exclusief diner, een intieme bruiloft of een spetterend bedrijfsfeest? Voor elk doeleinde beschikt Prinsenhof over unieke ruimtes. Leg ons uw wensen voor en we maken graag een vrijblijvend voorstel op maat. 

Neem contact op via 050 - 3176550 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Ruimtes Prinsenhof Groningen

prinsenzaal

Prinsenzaal

De Prinsenzaal is gelegen aan de voorzijde van Prinsenhof Groningen en biedt uitzicht op het Martinikerkhof en het terras op het binnenhof. De zaal kan op verschillende manieren gebruikt worden: voor besloten lunches en diners, voor vergaderingen met lunch en/of diner en uiteraard voor feestelijke bijeenkomsten. Voor een receptie biedt de Prinsenzaal ruimte aan 100 personen, voor lunch of diner is er ruimte voor 70 personen en voor vergaderingen is er in theateropstelling plaats tot 80 personen.


tuinkamer-lowres

Tuinkamer

Een bijzondere plek voor bijzondere bijeenkomsten: de Tuinkamer. Deze ligt aan de achterzijde van de Prinsenhof en biedt uitzicht op de monumentale Prinsentuin. Daarnaast beschikt de Tuinkamer over een eigen terras grenzend aan de Prinsentuin. De zaal kan gereserveerd worden voor een borrel (100 personen), voor lunch en diner (40 personen) en voor vergaderingen (40 personen).
 MG 9441-restaurant

Restaurant Alacarte

Een exclusieve bijeenkomst verdient een exclusieve ambiance: Restaurant Alacarte. Voor lunch of diner biedt het restaurant ruimte aan 64 personen. Wilt u met uw gasten aan één grote tafel zitten, dan is er plaats voor maximaal 25 personen in 1 exclusief gedeelte van het restaurant.


Private Dining

Een intiem diner of exclusieve lunch met vrienden, familie of zakenpartners, Of een vergadering in klein comité? Prinsenhof Groningen biedt de mogelijkheid voor private dining en meeting op niveau. Uw gezelschap zit aan tafel in een sfeervolle exclusieve ruimte van Restaurant Alacarte. In dit ‘privé-restaurant’ is plaats voor 9 personen aan 1 tafel.


kelder

Gewelvenkelder

Uw borrel of receptie in een historische en unieke ruimte: de gewelvenkelder van Prinsenhof Groningen. De Gewelvenkelder biedt ruimte aan ongeveer 35 personen.