Hotel prinsenhof

Feestdagen 2020

Kerst

The most wonderful time of the year

Hotel Prinsenhof Groningen is dé plek bij uitstek om samen met uw dierbaren de Feestdagen te vieren. In een unieke omgeving, van extra Kerstsfeer voorzien, ontvangen wij u en uw gasten in één van onze historische ruimtes.

In Brasserie Grand Café kunt u tijdens de Feestdagen lunchen en dineren zoals u van ons gewend bent. Ook bent u vanaf 14.30 uur van harte welkom voor de high tea.

Daarnaast serveren wij op beide Kerstdagen een luxe Kerstbrunch. Helaas serveren wij dit jaar geen traditioneel brunchbuffet, maar serveren wij de Kerstbrunch aan tafel.

In fine-dining Restaurant Nassau kunt u uitgebreid en op hoog niveau van een gastronomisch menu genieten. Speciaal voor de feestdagen heeft chefkok Christian de Vries een 8-gangen “Experience Menu” samengesteld. Eventueel is dit menu nog uit te breiden met een selectie bijzondere kazen.

In Restaurant Nassau serveren wij op Eerste Kerstdag tevens een 3-gangen Kerstlunch inclusief ontvangst met Champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffieservies.

Brasserie Grand Café

Brunch, lunch, high tea, borrel en diner

Op beide Kerstdagen serveren wij in de monumentale Kloosterkerk tussen 11.30 - 15.00 uur een Kerstbrunch aan tafel. Reserveren is mogelijk tot en met 13.00.

U kunt natuurlijk ook reserveren voor de lunch of high tea van de reguliere menukaart in 1 van onze stijlruimtes.

Voor het diner is reserveren mogelijk vanaf 17.30 uur. Vanwege de verlaagde capaciteit is het mogelijk dat u geplaceerd wordt in 1 van onze stijlruimtes en niet in het Grand Café zelf.

KERSTBRUNCHLUNCHMENUDINERMENURESERVEER

Restaurant Nassau

Fine-dining lunch en diner

Tijdens de feestdagen serveren wij in fine-dining Restaurant Nassau van dinsdag 22 tot en met zondag 27 december een speciaal 8-gangen "Experience Menu".

Op Eerste Kerstdag serveren wij tevens voor de lunch een 3-gangen "Experience Menu" inclusief ontvangst met Champagne, bijpassende wijnen, tafelwater en koffieservies. Wij ontvangen u graag tussen 12.00 - 12.30 uur. De lunch duurt tot uiterlijk 15.00 uur.

KERSTLUNCHKERSTDINERRESERVEER